Găzduire Web

Stabilitate, viteză şi flexibilitate sunt cuvintele care ne descriu serviciile oferite. Fie că deţineţi un site de prezentare sau o afacere online, RAVIMIRO EXPERT vă oferă soluţii profesionale de găzduire web şi asistenţă tehnică.

Indiferent unde te afli pe traseul construirii site-ului tău web, trebuie să ştii că astăzi ai posibilitatea să economiseşti inteligent! Aici sunt doar câteva dintre numeroasele caracteristici care fac din RAVIMIRO EXPERT un pionier de găzduire web accesibilă, premium & ieftină.

Plan tarifar pentru gazduire site-uri:

 • Pana in 100 de vizitatori unici pe zi – 5 lei/luna, 60 lei/anual (plata se face anual)
 • Pana in 1.000 de vizitatori unici pe zi – 20 lei/luna, 240 lei/anual (plata se face la alegere: lunar sau anual)
 • Pana in 10.000 de vizitatori unici pe zi – 50 lei/luna, 600 lei/anual (plata se face la alegere: lunar sau anual)

Fiecare plan tarifar se calculeaza astfel:  Daca timp de 30 de zile, in 15 zile se depasesc numarul de vizitatori unici atunci, dupa caz, veti fi anuntat de acest aspect ca sa treceti pe alt plan tarifar incepand cu luna viitoare.

Important de stiut:  

 • Oricare plan tarifar pe care il aveti si depaseste numarul de vizitatori trebuie sa stiti ca nu se vor pune limite la site (procese, banda de internet, site suspendat etc).

Indiferent de planul tarifar ales, ne asumăm răspunderea pentru datele dvs în felul următor:

 1. La bazele de date facem back-up in fiecare zi la ora 00:00
 2. La întregul cont pe care il aveti la noi, o dată pe lună, la începutul fiecărei luni (asta implică mail, fisiere ftp, baze de date tot). 
 3. La cerere contra unei sume modice care implica taxa de curier putem sa va trimitem lunar pe un cd (DVD, BD) datele site-ului dvs. 

Atentie:  Oferim gazduire site-uri NU gazduire fisiere. Spatiul pentru fiecare domeniu gazduit la noi este NELIMITAT cu condiţia ca fişierele să nu depăşescă dimensiunea de 10 MB.

Dorim să îți punem la dispoziție toate uneltele pentru ca activitatea ta să se desfășoare neîntrerupt, în orice condiții.

 • La noi datele tale sunt în deplină siguranţă datorită soluţiei profesionale de backup pe care o folosim.
 • Echipamentele hardware de ultimă generație și infrastructura rețelei au fost gândite pentru a-ți garanta un uptime de minim 99,99%.
 • Echipa noastră monitorizează permanent atât echipamentele cât şi reţeaua, asigurând buna funcţionare a acestora la cel mai înalt nivel.
 • Suntem pasionaţi şi dornici să asigurăm suport de cea mai bună calitate. Apelează cu încredere la noi oricând întâmpini o problemă.
 • Vrei să muți site-ul dar partea tehnica nu este unul din atuurile tale? Nici o problemă! Noi îți migrăm site-ul gratuit fară nici un fel de întreruperi.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi.

Important de ştiut pentru cei care doresc sa gazduiească domenii la noi este că nu oferim un panou de control, CPANEL, etc, dar oferim suport pentru configurare domeniu, mentenanţă, back-up zilnic.