INSTALATII SANITARE SI INSTALATII TERMICE BUCURESTI-ILFOV

INSTALATII SANITARE BUCURESTI

Noi putem executa instalatii sanitare pe cupru, polipropilena (PPR) sau pexal. In ultimul timp au luat mare amploare instalatiile sanitare facute din teava de polipropilena datorita raportului calitate pret foarte bun.

Datorita faptului ca teava de PPR, se lipeste la cald cu plita electrica, sansele ca aceasta sa cedeze sunt zero. Pentru ca doar 0.01% din lipituri nu sunt perfecte, face din teava de PPR sa fie cel mai bun material, pentru instalatii sanitare.

Pretul materialelor de PPR este mai mic decat cel al pexalului si mult mai mic decat cuprul. Datorita faptului ca teava de cupru oxideaza in timp, iar oxidul de cupru este mai putin sanatos pentru organismul uman, face ca PPR-ul sa castige inca un punct in fata cuprului pentru instalatiile de apa potabila.

PPR-ul pierde in fata cuprului, in ceea ce priveste aspectul, cuprul avand piese mult mai estetice fata de PPR, de aceea instalatiile termice aparente de regula se fac pe cupru.

Montajul obiectelor sanitare cum sunt cazi, wc-uri, chiuvete, cabine de dus, face parte din domeniul nostru de activitate.

Echipa Ravimiro se ocupa doar de proiectarea si executia instalatiilor sanitare si de scurgere, nu si de interventii ( cum ar fi de inlocuit o baterie, inlocuit bazin wc sau s-a spart o teava la baie).

Nu recomandam instalatiile pe pexal mai mult de 7 ani. Instalatiile sanitare pe baza de pexal au pierdut mult teren in ultimul timp in fata instalatiilor sanitare pe cupru si polipropilena. Instalatiile sanitare pe baza de pexal sunt usor de lucrat, materialul mai scump decat PPR-ul si calitatea tevii in timp lasa de dorit.

Oferim servicii pentru executia de instalatii sanitare la bai si bucatarii, din Bucuresti si imprejurimile Bucurestiului.

INSTALATII TERMICE BUCURESTI

In momentul in care decideti sa renovati o locuinta puteti opta si pentru schimbarea caloriferelor vechi, cu unele noi. Calorifere care le gasiti in momentul de fata pe piata sunt de mai multe feluri si anume: calorifere din otel, care sunt cele mai ieftine, calorifere din aluminiu, care sunt putin mai scume decat cele din otel si calorifere din fonta, cu un pret mult mai mare decat celelalte variante. Pentru baie puteti opta pentru un calorifer portprosop din inox sau otel.

In momentul in care schimbam caloriferele vechi, schimbam si teavile de tur si retur, care duc in coloana blocului, montand robineti de inchidere suplimentari pe teavile de tur si retur. Acesti robineti au rolul de protectie suplimentara in cazul unei avarii, nemai trebuind sa inchideti si sa goliti toata instalatia de incalzire a blocului.

Mare grija cand va procurati caloriferele, ca acestea sa aibe sau sa achizitionati separat sistemul de prindere si robinetii de tur si retur. Unele calorifere le includ pe acestea in pachet, iar la altele, trebuiesc achizitionate separat.

O alta operatie pe care putem sa o efectuam este, montarea centralelor termice de apartament. In momentul in care doriti sa va debransati de la sistemul de incalzire RADET si doriti sa achzitionati o centrala termica, noi putem sa va proiectam si sa executam instalatia termica de care aveti nevoie.

Instalatia termica se poate face aparent sau ingropata prin pardoseala. In cazul in care instalatia termica este aparenta, se poate folosi ca material cuprul sau polipropilena cu insertie de aluminiu sau cu fibra. Cuprul este mult mai estetic dar si mai scump decat P.P.R.-ul.

In momentul in care optati pentru o instalatie termica ingropata prin pereti si sapa, este bine sa folositi, ca material, cuprul la colac sau pexul. Pentru aceste 2 materiale mentionate inainte nu se folosesc lipituri, cuprul intrand din calorifer direct intr-un distribuitor, de tur si retur, care se monteaza sub centrala.

La aceste distribuitoare se pot monta si termostate de ambienta pentru fiecare camera. Termostatele de ambianta se pot monta si pe calorifere in cazul in care luati un distribuitor mai ieftin.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.