INSTALATII ELECTRICE IN BUCURESTI-ILFOV

Consideram ca promptitudinea prin care raspundem clientilor la cererile pentru instalatii electrice contribuie in mare masura la succesul nostru, cea mai mare parte a beneficiarilor nostri devenind parteneri de lunga durata.

Prestam servicii instalatii electrice precum: montare tablou electric, montare spoturi, prize, verificare instalatii, etc.

Suntem o echipa care ne implicam cu pasiune in munca noastra, de aceea ea nu se materializeaza doar in realizarea proiectelor ci si in castigarea partenerilor de durata.

Va stam la dispozitie cu informatiile tehnice despre instalatii electrice de care aveti nevoie si cu o oferta de servicii cu un raport optim pret/calitate.

Pentru mai multe detalii despre instalatii electrice si o oferta de pret pentru instalatii electrice, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

Lucrari Instalatii electrice

Aceasta operatie presupune urmatoarele etape: anularea conductorilor vechii din aluminiu. Dupa ce clientul s-a hotarit unde doreste intrerupatoare, prize, luminii, se trece la proiectarea unei noi instalatii electrice, pe conductor de cupru. In primul rind trebuie sa se tina cont de consumatorii mari (cuptor electric, masina spalat, aer conditionat) pentru a face circuite separate. Mai trebuie tinut cont de circuite separate gen boiler, cada cu hidromasaj, hidrofor, pompa de apa, deoarece trebuie proiectate circuite separate cu protectie diferentiala. Circuitul diferential ne protejeaza impotriva electrocutarii.

Dupa ce proiectul de instalatie este gata se trece la separarea santurilor pentru noile circuite cu ajutorul debitorului de canale flexul cu pinza diamantata de beton. Dupa ce santurile sunt gata se trece la ingroparea tevilor. Atunci cand se trag conductor electrici se trag si firele internet,tv.

Urmatoarea etapa este montarea dozelor de legatura si aparat, dupa care se astupa.

Dupa ce finisajele sunt gata se trece la montarea tabloului electric cu sigurante, prizele de curent, de tv, internet. Trebuie folosite sigurante bipolar de 16A la prize,10A la lumina, 20A s-au 25A la consumatorii mari (central electrica,cuptor). Conteaza ca prizele si intrerupatoarele sa fie de calitate.

Echipa noastra va poate oferi consultanta in momentul cumpararii obiectelor electrice.

Preţuri pentru realizarea unei instalaţii electrice noi.

TIP IMOBIL
PREŢ MANOPERA
TERMEN DE EXECUŢIE
GARSONIERĂ (5 – 8 prize 230V + 1 priza Tv/Net + 3 – 5 lămpi + tablou electric)
 Preţ: 700 – 800 lei
 2 zile
Ap.2 CAMERE (10 prize 230V + 2 prize tv/internet + 5 – 7 lampi + tablou electric)
 Preţ: 1400 – 1600 lei
3 zile
Ap.3 CAMERE (10 – 13 prize 230V +  2 prize tv/internet + 6 – 8 lampi + tablou electric)
 Preţ: 1700 – 2000 lei
4 zile
Ap.4 CAMERE (15 – 18 prize 230V +  4 prize tv/internet + 8 – 10 lampi + tablou electric)
 Preţ: 2000 – 2200 lei
5 zile
CASĂ LA ROŞU (parter + mansardă)
Preţul se tarifează în funcţie de complexitatea lucrării!!!
 6  zi
Preţurile de mai sus sunt valabile pentru apartamentele construite din Cărămidă sau BCA.

Pentru construcţiile din beton armat (placă) preţul va fi majorat cu până la 30% din valoarea totala a lucrării. (manopera de execuţie).

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.