Sisteme de Securitate

Compania noastră propune, prin intermediul propriilor specialişti şi a unei echipe existente de colaboratori externi, soluţii complete ce includ servicii de CONSULTANTAIMPLEMENTARE şi SUPORT.

Consultanţă

Gasirea soluţiei optime care să răspundă nevoilor dumneavoastră, în funcţie de cerinţele formulate, de resursele avute la dispoziţie este şi preocuparea noastră. Specialiştii noştri elaborează studii de fezabilitate ce acoperă atât partea tehnică a proiectului, cât şi un plan financiar care analizează bugetul de investiţii necesar implementării sistemelor de securitate alese. Domeniile noastre de competenţă includ toate sistemele de securitate. RAVIMIRO EXPERT vă oferă, consultanţă în domeniul securităţii.

Soluţiile sistemelor complexe de securitate sunt adaptate cerinţelor specifice ale beneficiarilor noştri, fără a reduce pretenţiile acestora sau standardul de calitate impus în realizare.

Societatea dispune de facilităţile şi personalul calificat pentru montajul, punerea în funcţiune şi asistenţă tehnică pentru sistemele ce fac obiectul domeniului prezentat anterior.

Urmărind linia generală de dezvoltare a cerinţelor beneficiarilor şi acoperirea într-o măsură cât mai mare a cererii de sisteme complexe de securitate oferta noastra de produse şi servicii s-a orientat către integrarea acestora atât la nivel local cât şi la nivel central.

Consultanţă de specialitate în domeniul securităţii pentru acasă, birou sau spaţii comerciale

Doar o echipă cu experienţă şi calificată poate oferi soluţiile corecte pentru un sistem eficient.

RAVIMIRO EXPERT beneficiază de experienţă în instalarea sistemelor complexe de securitate, incluzând sisteme de supraveghere, sisteme antiefracţie, sisteme detecţie incendiu etc.

Ştim că pentru managerii şi proprietarii de afaceri securitatea angajaţilor şi a bunurilor este esenţiala pentru desfăşurarea operaţiunilor, iar proprietarii caselor protejează mai mult obiecte de valoare.

Pentru că înţelegem cât de importantă este securitatea, ne dedicăm toate eforturile pentru a oferi servici profesionale de consultanţă.